ASSALAMUALAIKUM W.B.T

Salam pada semua dari kami sekeluarga, semoga ceria dan sihat sentiasa.Alhamdulilah kerana sudi melayari blog saya yg sememangnye banyak kekurangan jika dibandingkan dengan yg lain2. Tapi tujuan utama......adalah ingin membantu semua golongan yg sememangnya memerlukan PEKERJAAN dan ingin menambahkan PENDAPATAN yg boleh memberi anda hidup senang dalam berbelanja mendapat keberkatan dari nya......mudah2an kita tidak tergolong dalam orang2 yang rugi.Saya mengalu-alukan sokongan tuan2 dan puan2 yang ingin menjadi seperti saya USAHAWAN MUDA,REBUTLAH PELUANG INI!!!..dapat memberitahu kepada rakan taulan dan juga keluarga lain tentang blog saya ini.....insyaallah dapat kita semua hidup senang dan berkat..AMIN....
..INSYAALLAH Sekian dari saya FARIZA 0125727672 . Jangan segan2 menghububgi saya untuk pertanyaan,pembelian dan sebagai nya.......SEKIAN..

JUS DIET MATE 5

Jus Diet Mate 5 merupakan satu revolusi baru di dalam produk diet di mana formula yang ditemui begitu effektif di dalam mengatasi masalah kegemukan.Jus Diet Mate 5 formula hebat!Mengawal selera makan,menghalang pembentukkan lemak,mengurangkan pengambilan gula,Meningkatkan kadar metabolisma dan menukarkan kabohidrat kepada tenaga yang merupakan faktor utama di dalam pengurusan berat badan.

Kebaikan Jus Diet Mate 5
Mudah
Berkesan
Semulajadi
Selamat
Tanpa rasa lapar
Tanpa rasa sakit
Tanpa bersenam
Bertenaga dengan minda yang cergas
Menyihatkan jantung
Bagus untuk kencing manis dan darah tinggi
Membantu kesuburan wanita
Bagus untuk saraf dan sendi
Melancarkan usus
Merawat masalah kemurungan, susah tidur
Merawat migrane dan gastrik
Mengatasi masalah stroke mengurangkan kolestrol
JDM5 selamat untuk kanak-kanak hingga ke warga emas.


PESANAN UNTUK PENGAMAL JUS MATE 5:

PASTIKAN ANDA MINUM BANYAK AIR PUTIH..TERUTAMA SEKALI SEKIRANYA ANDA TERASA LAPAR..NAMUN YANG PASTINYA, SEKIRANYA ANDA MENGIKUTI CARA DIET YANG BETUL PASTI ANDA AKAN SENTIASA BERASA KENYANG


Doc-K

Doc-K penemuan baru dalam penjagaan dan perawatan sakit sendi dan urat.
Pertama kali bertindak dengan 2 cara
(i). Menghilangkan kesakitan(ii). Membaiki sendi dan rawan yang rosak.
Sakit sendi yang manafaat dari pengamalan Doc-K seperti :
1.Osteoarthiritis (OA)2.Rheumatoid Arthitis (RA)3.Gout4.Ankylosing Spondylitis
Kebanyakan sakit sendi adalah akibat kerosakan sendi dan juga keradangan sendi termasuk kemusnahan rawan sendi dan keradangan serta kecederaan urat, ligament dan tendon.
Kerosakan rawan sendi dan ketumbuhan tulang sendi yg baru menyebabkan gerakan sendi menjadi sukar dan sakit.
Kerosakan dan kesakitan ini boleh disebabkan oleh kecederaan fizikal seperti kenaikan berat badan, kecederaan semasa bersukan atau kemalangan atau disebabkan oleh penyakit autoantibodi seperti Rheumatoid arthritis atau crystal uric acid dalam kes Gout.

CARA MENGUNAKANNYA

1. Campurkan sebuk Doc-K kedalam 300ml air .
2. Goncang sehingga sebati dalam bekas bertudung
3. Doc – K sedia untuk diminum.

Ambil ½ jam selepas makan , sekali atau 2 kali sehari.